

Agenda

Auckland Transport Board meeting

(Open session) Thursday 24 February 2022 | 9:00am – 10:30am MS Teams

https://teams.microsoft.com/l/meetup-

join/19%3ameeting MzM4M2IwOWYtM2JiMy00YWJhLTg0ZjgtOTdmNGU0ZDMwMjA4%40thread.v2/0?context=%7b%22Tid%22%3a%22ce93f895-b64d-4c5d-ade6d13766ecabdc%22%2c%22Oid%22%3a%2272c7dbb0-86ed-47ca-b296-e380a9d77324%22%7d

ltem		Торіс	Duration	Responsible
1.		Welcome/Acknowledgements		Chair
2.		Opening Karakia		Chair
3.		Apologies	10 mins	Chair
4.	0:00am	Update from the Chair		Chair
5.	9:00am	Late Items for General Business		Chair
6.		Interest Register - Declarations/Conflicts		Chair
7.		Approval of Draft Open Session Minutes – 9 December 2021		Chair
8.		Action Register		Chair
9.	9:10am	Chief Executive Business Report	10 mins	Shane Ellison, Chief Executive
10.	9:20am	Waiheke 10 Year Transport Plan – Annual Update	20 mins	Jenny Chetwynd, Executive General Manager, Planning & Investment
11.	9:40am	Monthly Indicators Report	5 mins	Jenny Chetwynd, Executive General Manager, Planning & Investment
12.	9:45am	Auckland Council Te Tiriti Audit and Maori Outcomes Expenditure Review	10 mins	Andrew Downie, Governance Lead



ltem		Торіс	Duration	Responsible
13.	9:55am	Building a world class audio experience on buses	20 mins	Vanessa Ellis, Executive General Manager, Customer Experience
14.	10:15am	Safety Dashboard	10 mins	Natasha Whiting, Executive General Manager, Culture & Transformation
15.	10:25am	General Business	5 mins	Chair
		Next Meeting: 31 March 2022		

