

Agenda

Auckland Transport Board meeting

(Open session) Thursday 26 May 2022 | 9:00 – 11:00am

https://teams.microsoft.com/l/meetup-join/19%3ameeting_ZGJINWYzMTMtNzRiYS00ODJhLWIyMmltMjJIYWFiYTImZDZj%40thread.v2/0?context=%7b%22Tid%22%3a%22ce93f895-b64d-4c5d-ade6-d13766ecabdc%22%2c%22Oid%22%3a%2272c7dbb0-86ed-47ca-b296-e380a9d77324%22%7d

Item		Topic	Duration	Responsible
1.		Welcome/Acknowledgements	15 mins	Chair
2.		Opening karakia		Chair
3.	9:00am	Apologies		Chair
4.		Update from the Chair		Chair
5.		Late Items for General Business		Chair
6.		Interest Register - Declarations/Conflicts		Chair
7.		Approval of Draft Open Session Minutes – 31 March 2022		Chair
8.		Action Register		Chair
9.	9:15am	Chief Executive Business Report	15 mins	Shane Ellison, Chief Executive
		Items for Approval		
10.	9:30am	Signs Bylaw	20 mins	Jenny Chetwynd, Executive General Manager, Planning & Investment
11.	9:50am	Activities in the Road Corridor Bylaw – Final approval	10 mins	Jenny Chetwynd, Executive General Manager, Planning & Investment
12.	10:00am	Viewpoint Culture Survey Results debrief	20 mins	Natasha Whiting, Executive General Manager, Culture & Transformation
13.	10:20am	Proposed Amendment to Speed Limits Amendment Bylaw 2022 (Tranche 2A)	10 mins	Andrew Allen, Executive General Manager, Service Delivery



Item		Topic	Duration	Responsible
		Items for Noting		
14.	10:30am	Approvals (Permits and Consents) Initiative	10 mins	Mark Laing, Executive General Manager, Finance
15.	10:40am	General Business	10 mins	Chair
		Next Meeting: Thursday 30 June 2022		

ltem	Items attached for noting (no discussion)	Responsible
16.	Monthly Transport Indicators	Jenny Chetwynd, Executive General Manager, Planning & Investment

