

## Agenda

## **Auckland Transport Board meeting**

(Closed session)

Thursday 26 May 2022 | 11:20 – 4:00pm Auckland Transport, 20 Viaduct Harbour Avenue, Auckland |MS Teams

ltem		Торіс	Duration	Responsible
1.	11:20am	Welcome/Acknowledgements		Chair
2.	1	Apologies	7	Chair
3.	]	Update from the Chair	7	Chair
4.	]	Interest Register - Declarations/Conflicts		Chair
5.	]	Approval of Draft Closed Session Minutes – 31 March 2022	- 10 mins	Chair
6.	]	Action Register	7	Chair
7.	]	Review of formal letters		Chair
8.	]	Late Items for General Business		Chair
9.	11:30pm	Presentation by Councillor Newman and Danny O'Connor (ACG Strathallan) re issues afflicting the Hingaia/Oakland intersection in Karaka	10 mins	Wally Thomas, Executive General Manager, Stakeholder Communities and Comms
10.	11:40am	Chief Executive report on Confidential Matters	30 mins	Shane Ellison, Chief Executive
11.	12:10pm	Finance Report	10 mins	Mark Laing, Executive General Manager, Finance
		Items for Approval		
12.	12:20pm	Bus PTOM Tranche 1 Procurement and Unit Contract	10 mins	Mark Lambert, Executive General Manager, Integrated Networks
13.	12:30pm	Eastern Busway – Approval to enter the Project Alliance Agreement and Commence EB3C Public Works Acquisitions	10 mins	Mark Lambert, Executive General Manager, Integrated Networks
14.	12:40pm	Road Stopping	5 mins	Mark Lambert, Executive General Manager, Integrated Networks



ltem		Торіс	Duration	Responsible
15.	12:45pm	Property Rationalisations – Tranche 24	5 mins	Mark Lambert, Executive General Manager, Integrated Networks
16.	12:50pm	Road Maintenance Contracts – Second Tranche	10 mins	Mark Lambert, Executive General Manager, Integrated Networks
17.	1:00pm	City Rail Link – Deed of Assignment of Warranties – Works Packages C2 and C8	5 mins	Mark Lambert, Executive General Manager, Integrated Networks
18.	1:05pm	City Rail Link Guarantee and Indemnity Deed from Downer EDI Limited	5 mins	Mark Lambert, Executive General Manager, Integrated Networks
	1:10pm	Lunch Break	20 mins	
19.	1:30pm	Central Government Intensification Initiatives	10 mins	Jenny Chetwynd, Executive General Manager, Planning and Investment
20.	1:40pm	Auckland Cycling and Micromobility Programme Business Case	10 mins	Jenny Chetwynd, Executive General Manager, Planning and Investment
21.	1:50pm	Walking Programme Business Case	5 mins	Jenny Chetwynd, Executive General Manager, Planning and Investment
22.	1:55pm	Regional Public Transport Plan – Strategic Direction	10 mins	Jenny Chetwynd, Executive General Manager, Planning and Investment
23.	2:05pm	Project Next – Negotiation update	15 mins	Roger Jones, Executive General Manger, Business Technology
	2:20pm	Comfort Break	10 mins	
24.	2:30pm	Insurance Renewal	5 mins	Mark Laing, Executive General Manager, Finance
25.	2:35pm	Procurement Strategy	5 mins	Mark Laing, Executive General Manager, Finance
26.	2:40pm	Internal Audit Charter	10 mins	Rodger Murphy, Executive General Manager, Risk and Assurance
		Items for Noting		
27.	2:50pm	Auckland Transport Statement of Intent 2022/25 – Feedback from Council	10 mins	Jenny Chetwynd, Executive General Manager, Planning and Investment
28.	3:00pm	Wayfinding Strategy and Opportunities ahead (Withdrawn)	15 mins	Vanessa Ellis, Executive General Manager, Customer Experience
29.	3:15pm	Auckland Transport capital programme re-phasing	10 mins	Mark Laing, Executive General Manager, Finance



ltem		Торіс	Duration	Responsible
				Jenny Chetwynd, Executive General Manager, Planning and Investment
30.	3:25pm	Safety Business Report	10 mins	Stacey Van Der Putten, Executive General Manager, Safety
31.	3:35pm	General Business	10 mins	Chair
32.		Closing Karakia		Chair
	1	Next Meeting: Thursday 30 June 2022	1	

Item	Items attached for noting (no discussion)	Responsible
33.	Capital Programme Update	Mark Lambert, Executive General Manager, Integrated Networks
34.	Digital Journeys Strategy	Vanessa Ellis, Executive General Manager, Customer Experience

