

Agenda

Auckland Transport Board meeting

(Closed session)

Thursday 30 June 2022 | 10:30am - 4:00pm Auckland Transport, 20 Viaduct Harbour Avenue (Room 1.04), Auckland | MS Teams

		Торіс	Duration	Responsible
10:30am		Board only time	30 mins	Chair
1.	11:00am	Welcome/Acknowledgements		Chair
2.	7	Apologies		Chair
3.	7	Update from the Chair		Chair
4.		Interest Register - Declarations/Conflicts	15 mins	Chair
5.		Approval of Draft Closed Session Minutes – 26 May 2022		Chair
6.	7	Action Register		Chair
7.		Review of formal letters		Chair
8.		Late Items for General Business		Chair
9.	11:15am	Chief Executive report on Confidential Matters	20 mins	Mark Lambert, Interim Chief Executive
10.	11:35am	COVID-19 Update by Dr Alexandra Muthu and Dr Caroline Shaw	20 mins	Rodger Murphy, Executive General Manager, Risk and Assurance
11.	11:55am	Finance Report	15 mins	Mark Laing, Executive General Manager, Finance
		Items for Approval		
12.	12:10am	2022/23 Budget	20 mins	Mark Laing, Executive General Manager, Finance
13.	12:30pm	Eastern Busway 1 – Contract Commercial Close and Residual Works	10 mins	Murray Burt, Interim Executive General Manager, Integrated Networks
	12:40pm	Lunch Break	20 mins	



		Topic	Duration	Responsible
14.	1:00pm	Eastern Busway Option 3c: Alignment	15 mins	Murray Burt, Interim Executive General Manager, Integrated Networks
15.	1:15pm	Road Stopping	5 mins	Murray Burt, Interim Executive General Manager, Integrated Networks
16.	1:20pm	Road Maintenance Contracts – Tranche 2	15 mins	Murray Burt, Interim Executive General Manager, Integrated Networks
17.	1:35pm	Transport Emissions Reduction Plan (TERP)	20 mins	Jenny Chetwynd, Executive General Manager, Planning and Investment
18.	1:55pm	New Zealand Upgrade Programme (NZUP) reallocation of funding	15 mins	Jenny Chetwynd, Executive General Manager, Planning and Investment
19.	2:10pm	Microsoft Unified Support Contract Extension	5 mins	Roger Jones, Executive General Manager, Business Technology
	2:15pm	Comfort break	10 mins	
		Items for Noting		
20.	2:25pm	Ferry Vessel Risk Profile and Responsibilities	15 mins	Murray Burt, Interim Executive General Manager, Integrated Networks
21.	2:40pm	Safety Business Report	10 mins	Stacey Van Der Putten, Executive General Manager, Safety
22.	2:50pm	Officers under the Health and Safety Wellbeing at Work (2015) designated AT roles	15 mins	Stacey Van Der Putten, Executive General Manager, Safety
23.	3:05pm	General Business	10 mins	Chair
24.	3:15pm	Closing Karakia	2 mins	Chair
		Next Meeting: Thursday 25 August 2022		

Item	Items attached for noting (no discussion)	Responsible
25.	Capital Programme Update	Murray Burt, Interim Executive General Manager, Integrated Networks

