

Agenda

Auckland Transport Board meeting

(Closed session)

Thursday 25 August 2022 | 10:30am to 4:00pm Auckland Transport, 20 Viaduct Harbour Avenue (Room 1.04), Auckland | MS Teams

		Topic	Duration	Responsible
1.	10:30am	Board only time	30 mins	Chair
2.	11:00am	Welcome/Acknowledgements	15 mins	Chair
3.		Apologies		Chair
4.		Update from the Chair		Chair
5.		Interest Register - Declarations/Conflicts		Chair
6.		Approval of Draft Closed Session Minutes – 30 June 2022		Chair
7.		Action Register		Chair
8.		Review of formal letters		Chair
9.		Late Items for General Business		Chair
10.	11:15am	Upper Harbour Drive Cycleway	10 mins	Councillor Wayne Walker
11.	11:25am	Onehunga Service Line changes	10 mins	Councillor Josephine Bartley
12.	11:35am	Chief Executive report on Confidential Matters	15 mins	Mark Lambert, Interim Chief Executive
13.	11:50pm	Finance Report	10 mins	Mark Laing, Executive General Manager, Finance
		Items for Approval		
14.	12:00pm	2022/2023 Capital Delivery and Over Programming Scenario	10 mins	Mark Laing, Executive General Manager, Finance
15.	12:10pm	Eastern Busway – Auckland Transport Project Alliance Board Member and Chief Executive Delegations	15 mins	Murray Burt, Interim Executive General Manager, Integrated Networks



		Topic	Duration	Responsible
16.	12:25pm	Britomart Station Chief Post Office Building – New Retail Lease for Unit 2	10 mins	Murray Burt, Interim Executive General Manager, Integrated Networks
	12:35pm	Lunch Break	20 mins	
17.	12:55pm	Quarterly Report to Auckland Council for year ending 30 June 2022	10 mins	Mark Laing, Executive General Manager, Finance
18.	1:05pm	Adoption of Annual Report	15 mins	Mark Laing, Executive General Manager, Finance
19.	1:20pm	Tier 1 Policies – Protected Disclosures, Information Security Policy and Asset Management Policy	15 mins	Rodger Murphy, Executive General Manager, Risk and Assurance
20.	1:35pm	Delegation Manual Refresh	15 mins	Rodger Murphy, Executive General Manager, Risk and Assurance
21.	1:50pm	Media Strategy	15 mins	Teresa Burnett, Head of Strategic Communications
22.	2:05pm	EV Ferry Funding Agreement – Consent to Novation	10 mins	Murray Burt, Interim Executive General Manager, Integrated Networks
		Items for Noting	•	
23.	2:15pm	Safety Business Report	10 mins	Stacey Van Der Putten, Executive General Manager, Safety
24.	2:25pm	Three-Year Rail Network Access Agreement	10 mins	Murray Burt, Interim Executive General Manager, Integrated Networks
	2:35pm	Comfort break	10 mins	
25.	2:45pm	Wayfinding Strategy and Opportunities ahead	15 mins	Vanessa Ellis, Executive General Manager, Customer Experience
26.	3:00pm	Nga kete kiwai for Board	30 mins	Lillian Tahuri Head of Māori Engagement
27.	3:30pm	General Business	5 mins	Chair
28.	3:35pm	Closing Karakia	2 mins	Chair
		Next Meeting: Thursday 29 September 2022	·	



Item	Items attached for noting (no discussion)	Responsible

