

Agenda

Auckland Transport Board meeting

(Closed session)

Thursday 29 September 2022 | 10:30am to 4:00pm

Auckland Transport, 20 Viaduct Harbour Avenue (Room 1.04), Auckland | MS Teams

		Торіс	Duration	Responsible
1.	10:30am	Board only time	30 mins	Chair
2.	11:00am	Welcome/Acknowledgements	15 mins	Chair
3.		Apologies		Chair
4.]	Update from the Chair		Chair
5.]	Interest Register - Declarations/Conflicts		Chair
6.]	Approval of Draft Closed Session Minutes – 25 August 2022		Chair
7.		Action Register		Chair
8.]	Review of formal letters		Chair
9.		Late Items for General Business		Chair
10.	11:15am	Chief Executive report on Confidential Matters	20 mins	Mark Lambert, Interim Chief Executive
11.	11:35pm	Finance Report	15 mins	Mark Laing, Executive General Manager, Finance
		Items for Approval		
12.	11:50pm	Project Next P2 Agreement Signing Decision	25 mins	Roger Jones, Executive General Manager, Business Technology
13.	12:15pm	AT HOP Open Loop Business Case	25 mins	Roger Jones, Executive General Manager, Business Technology
	12:40pm	Lunch Break	20 mins	
14.	1:00pm	Proposed Road Stopping for part of Hillary Crescent, Oneoneroa	10 mins	Murray Burt, Interim Executive General Manager, Integrated Networks



	Торіс	Duration	Responsible
15. 1:10pm	Eastern Busway – Extension of Interim Project Alliance Agreement	10 mins	Murray Burt, Interim Executive General Manager, Integrated Networks
	Items for Noting		
16. 1:20pm	Safety Business Report	15 mins	Stacey Van Der Putten, Executive General Manager, Safety
17. 1:35pm	Safety Strategy Launch	15 mins	Stacey Van Der Putten, Executive General Manager, Safety
1:50pm	Comfort break	10 mins	
18. 2:00pm	Customers Impact of KiwiRail Work Programme	20 mins	Murray Burt, Interim Executive General Manager, Integrated Networks
19. 2:20pm	General Business	10 mins	Chair
20. 2:30pm	Closing Karakia	3 mins	Chair
	Next Meeting: Thursday 27 October 2022	<u>L</u>	
	Next Meeting: Thursday 27 October 2022		

ltem	Items attached for noting (no discussion)	Responsible

