

Agenda

Auckland Transport Board meeting

(Closed session)

Thursday 27 October 2022 | 11:30am to 3:00pm Auckland Transport, 20 Viaduct Harbour Avenue (Room 1.04), Auckland | MS Teams

		Topic	Duration	Responsible
1.	11:30am	Board only time	30 mins	Chair
2.	12:00pm	Welcome/Acknowledgements	15 mins	Chair
3.	7	Apologies		Chair
4.	7	Update from the Chair		Chair
5.		Interest Register - Declarations/Conflicts		Chair
6.		Approval of Draft Closed Session Minutes – 29 September 2022		Chair
7.		Action Register		Chair
8.		Review of formal letters		Chair
9.		Late Items for General Business		Chair
10.	12:15pm	Chief Executive report on Confidential Matters	20 mins	Mark Lambert, Interim Chief Executive
11.	12:35pm	Finance Report	10 mins	Mark Laing, Executive General Manager, Finance
		Items for Approval		
12.	12:45pm	Ferry Service Improvements and Vessels Business Cases	15 mins	Murray Burt, Interim Executive General Manager, Integrated Networks
	1:00pm	Lunch Break	20 mins	
13.	1:20pm	Low Emissions Ferry Landside Infrastructure Procurement Strategy	15 mins	Murray Burt, Interim Executive General Manager, Integrated Networks
14.	1:35pm	Final Māngere East and Manukau Cycling Single Stage Business Cases	15 mins	Jenny Chetwynd, Executive General Manager, Planning and Investment



		Topic	Duration	Responsible
15.	1:50pm	Auckland Waitematā Harbour Connection	15 mins	Jenny Chetwynd, Executive General Manager, Planning and Investment
	2:05pm	Comfort Break	10 mins	
16.	2:15pm	Infrastructure Acceleration Fund Agreement – Carrington Residential Development	10 mins	Mark Laing, Executive General Manager, Finance
		Items for Noting		
17.	2:25pm	Safety Business Report	15 mins	Stacey Van Der Putten, Executive General Manager, Safety
18.	2:40pm	General Business	10 mins	Chair
19.	2:50pm	Closing Karakia	3 mins	Chair
		Next Meeting: Thursday 1 December 2022		

Item Items attached for noting (no discussion)		Items attached for noting (no discussion)	Responsible

