

Agenda

Auckland Transport Board meeting

(Closed session)

Thursday 1 December 2022 | 10:45am to 3:30pm Auckland Transport, 20 Viaduct Harbour Avenue (Room 1.04), Auckland | MS Teams

		Topic	Duration	Responsible
1.	10:45am	Board only time	30 mins	Chair
2.	11:15am	Welcome/Acknowledgements	15 mins	Chair
3.	7	Apologies		Chair
4.		Update from the Chair		Chair
5.		Interest Register - Declarations/Conflicts		Chair
6.		Approval of Draft Closed Session Minutes – 27 October 2022		Chair
7.		Action Register		Chair
8.		Review of formal letters		Chair
9.		Late Items for General Business		Chair
10.	11:30am	Chief Executive report on Confidential Matters	30 mins	Mark Lambert, Interim Chief Executive
		Items for Approval		
11.	12:00pm	Advertising and Procurement presentation	20 mins	Vanessa Ellis, Executive General Manager, Customer Experience
12.	12:20pm	Public Transport Fare Review	20 mins	Murray Burt, Interim Executive General Manager, Integrated Networks
13.	12:40pm	Internal Audit Plan	10 mins	Rodger Murphy, Executive General Manager, Risk & Assurance
	12:50pm	Lunch Break	20 mins	
		Items for Noting		



		Topic	Duration	Responsible
14.	1:10pm	NZ Police Deployment Dashboard and Enforcement Activities	10 mins	Stacey Van Der Putten, Executive General Manager, Safety
15.	1:20pm	Van Schaik Business Improvement Review (BIR) Report	10 mins	Stacey Van Der Putten, Executive General Manager, Safety
16.	1:30pm	Relationship Management Approach	30 mins	Scott Campbell, Interim Executive General Manager, Stakeholder, Communities and Communication
	2:00pm	Comfort Break	15 mins	
17.	2:15pm	Waka Kotahi Update on transport funding challenges	20 mins	Nicole Rosie, Chief Executive, Waka Kotahi
18.	2:35pm	Funding Challenges for Auckland Transport	20 mins	Mark Laing, Executive General Manager, Finance
19.	2:55pm	Finance Report	10 mins	Mark Laing, Executive General Manager, Finance
20.	3:05pm	Update on Climate Emergency Relief Fund (CERF) Applications (for approval)	10 mins	Mark Laing, Executive General Manager, Finance
21.	3:15pm	Governance of Reputation Management	10 mins	Chair
22.	3:25pm	General Business	5 mins	Chair
23.	3:30pm	Closing Karakia	3 mins	Chair
	-	Next Meeting: Thursday 28 February 2023		

Item	Items attached for noting (no discussion)	Responsible

