

Auckland Transport Board Meeting Open Session Agenda

Thursday 29 July 2021 | 9:00am – 11:05am 20 Viaduct Harbour Avenue, Room 1.04, Auckland 1010

ltem		Topic	Duration	Confidential	Responsible
1.	9:00am	Welcome/Acknowledgements			Chair
2.		Opening Karakia			Chair
3.		Apologies			Chair
4.		Update from the Chair	- 10 mins		Chair
5.		Late Items for General Business			Chair
6.		Interest Register - Declarations/Conflicts			Chair
7.		Approval of Draft Open Session Minutes – 28 June 2021			Chair
8.		Action Register			Chair
9.	9:10am	Review of Formal Letters	5 mins		Chair
10.	9:15am	Business Report	10 mins		Shane Ellison Chief Executive
		Items for Approval			
11.	9:25am	Road Safety Business Improvement Review 2021 and Management Response Plan	45 mins		Bryan Sherritt Executive General Manager, Safety
12.	10:10am	Auckland Transport's Updated Statement of Intent for 2021/22-2023-24	10 mins		Jenny Chetwynd Executive General Manager, Planning and Investment
13.	10:20am	Asset Management Plan 2021	15 mins		Mark Lambert Executive General Manager, Integrated Networks





Item		Topic	Duration	Confidential	Responsible		
		Items for Noting					
14.	10:35am	Council Controlled Organisation Review Progress Update	10 mins		Andrew Downie Governance Lead		
15.	10:45am	Monthly Transport Indicators – May 2021	5 mins		Jenny Chetwynd Executive General Manager, Planning and Investment		
16.	10:50am	Safety Dashboard	10 mins		Bryan Sherritt Executive General Manager, Safety		
17.	11:00am	General Business	5 mins		Chair		
Novt Mooting: 26 August 2021							

Next Meeting: 26 August 2021

