

## Auckland Transport Board Meeting Closed Session Agenda

Thursday 29 July 2021 | 11:05am - 3:15pm 20 Viaduct Harbour Avenue, Room 1.04, Auckland 1010

Item		Topic	Duration	Confidential	Responsible
1.	11:05am	Welcome/Acknowledgements	10 mins		Chair
2.		Apologies			Chair
3.		Update from the Chair			Chair
4.		Late Items for General Business			Chair
5.		Interest Register - Declarations/Conflicts			Chair
6.		Approval of Draft Closed Session Minutes – 28 June 2021			Chair
7.		Action Register			Chair
8.	11:15am	Chief Executive Report on Confidential Issues	45 mins		Shane Ellison Chief Executive
9.	12:00pm	Finance Report	10 mins		Mark Laing Executive General Manager, Finance
		Items for Approval			
<del>10.</del>	<del>12:10pm</del>	Southern Rail Network Detailed Business Case Paper Withdrawn	15 mins		Jenny Chetwynd Executive General Manager, Planning and Investment
11.	12:10pm	Road Maintenance Contracts	20 mins		Mark Lambert Executive General Manager, Integrated Networks
12.	12:30pm	Property Rationalisations Tranche 21	5 mins		Mark Lambert Executive General Manager, Integrated Networks
13.	12:35pm	Ferry Programme Business Case	20 mins		Mark Lambert





Item		Topic	Duration	Confidential	Responsible
					Executive General Manager, Integrated Networks
	12:55pm	Lunch Break	15 mins		
14.	1:10pm	Ferry Services Procurement Strategy	20 mins		Mark Lambert Executive General Manager, Integrated Networks
15.	1:30pm	Urban Cycleway Programme Update	20 mins		Mark Lambert Executive General Manager, Integrated Networks
16.	1:50pm	Eastern Busway – Approval for Early Project Alliance Agreement Phase Works	20 mins		Mark Lambert Executive General Manager, Integrated Networks
17.	2:10pm	Healthy, Safety and Wellbeing Tier One Policy	15 mins		Bryan Sherritt Executive General Manager, Safety
		Items for Noting			
18.	2:25pm	Rail Infrastructure Rolling Contact Fatigue	15 mins		Mark Lambert Executive General Manager, Integrated Networks
19.	2:40pm	Auckland Transport Sustainable Procurement Action Plan	10 mins		Mark Laing Executive General Manager, Finance
20.	2:50pm	Safety Business Report	10 mins		Bryan Sherritt Executive General Manager, Safety
21.	3:00pm	Auckland Light Rail Update – Progress Report	10 mins		Mark Lambert Executive General Manager, Integrated Networks
22.	3:10pm	General Business	5 mins		Chair
23.	3.15pm	Closing Karakia			Chair

Next Meeting: 26 August 2021

