

## Auckland Transport Board Meeting Closed Session Agenda

Thursday 26 August 2021 | 9:35am - 1:30pm Microsoft Teams

Item		Topic	Duration	Confidential	Responsible			
1.	9:35am	Welcome/Acknowledgements	5 mins		Chair			
2.	9:40am	Light Rail Establishment Board Update	45 mins		Shane Ellison Chief Executive			
3.	- 10:25am	Apologies	10 mins		Chair			
4.		Update from the Chair			Chair			
5.		Late Items for General Business			Chair			
6.		Interest Register - Declarations/Conflicts			Chair			
7.		Approval of Draft Closed Session Minutes – 29 July 2021			Chair			
8.		Action Register			Chair			
9.	10:35am	Chief Executive's Confidential Report	30 mins		Shane Ellison Chief Executive			
Items for Approval								
10.	11:05am	Rail Franchise – Procurement update	30 mins		Mark Lambert Executive General Manager, Integrated Networks			
11.	11:35am	Batch Three (B3) Rolling Stock Procurement	15 mins		Mark Lambert Executive General Manager, Integrated Networks			
12.	11:50am	Eastern Busway Alliance, Approval to Commence Consultation	20 mins		Mark Lambert Executive General Manager, Integrated Networks			





Item		Topic	Duration	Confidential	Responsible			
13.	12:10pm	Harbourmaster Renewal of Lease, Marine Rescue Centre, 3 Solent Street, Mechanics Bay	5 mins		Mark Lambert Executive General Manager, Integrated Networks			
14.	12:15pm	Rail Network Growth Impact Management – KiwiRail Funding Agreement	20 mins		Mark Lambert Executive General Manager, Integrated Networks			
15.	12:35pm	Southern Rail Network Detailed Business Case	15 mins		Jenny Chetwynd Executive General Manager, Planning and Investment			
16.	12:50pm	Transport Emissions Reduction Pathways Methodology	20 mins		Jenny Chetwynd Executive General Manager, Planning and Investment			
17.	1:10pm	Tier One Policies	15 mins		Margaret Miller Manager Investigations and Specialist Audit Risk and Assurance			
18.	1:25pm	General Business	5 mins		Chair			
19.	1:30pm	Closing Karakia			Chair			
Next Meeting: Thursday 30 September 2021								

