

Agenda

Auckland Transport Board meeting

(Closed session)

Thursday 30 September 2021 | 10:15am – 12:55pm MS Teams

Item	Start	Topic	Duration	Responsible
1.		Welcome/Acknowledgements		Chair
2.		Apologies	1	Chair
3.		Update from the Chair]	Chair
4.	10:15am	Late Items for General Business	10 mins	Chair
5.		Interest Register - Declarations/Conflicts		Chair
6.		Approval of Draft Closed Session Minutes – 26 August 2021		Chair
7.		Action Register		Chair
8.	10:25am	Review of Formal Letters	5 mins	Chair
9.	10:30am	Chief Executive Report on Confidential Issues	25 mins	Shane Ellison, Chief Executive
10.	10:55am	Finance Report	5 mins	Mark Laing, Executive General Manager, Finance
		Items for Approval		
11.	11:00am	Integrated Wynyard Quarter Bus Development	15 mins	Mark Lambert, Executive General Manager, Integrated Networks
12.	11:15am	Road Stopping	5 mins	Mark Lambert, Executive General Manager, Integrated Networks
	11:20am	Comfort Break	10 mins	
13.	11:30am	Bus Fleet Term & Decarbonisation Variation	15 mins	Mark Lambert, Executive General Manager, Integrated Networks



Item	Start	Topic	Duration	Responsible		
14.	11:45am	Northern Corridor Improvements - Cost Adjustment	15 mins	Mark Lambert, Executive General Manager, Integrated Networks		
15.	12:00pm	Eastern Busway Stage 1 – Project Close-out	10 mins	Mark Lambert, Executive General Manager, Integrated Networks		
16.	12:10pm	Property Rationalisations – Eastern Busway	5 mins	Mark Lambert, Executive General Manager, Integrated Networks		
17.	12:15pm	Auckland Regional Transport Strategic Case for Future	10 mins	Jenny Chetwynd, Executive General Manager, Planning and Investment		
18.	12:25pm	20 Viaduct Harbour Avenue Update	10 mins	Natasha Whiting, Executive General Manager, Culture & Transformation		
Items for Noting						
19.	12:35pm	2021 Elected Members Headline Measures Survey	15 mins	Wally Thomas, Executive General Manager, Stakeholder, Communities & Communications		
20.	12:50pm	General Business	5 mins	Chair		
	Next Meeting: 28 October 2021					

