

Agenda Auckland Transport Board meeting

(Closed session)

Thursday 28 October 2021 | 10:30am – 1:25pm MS Teams

Item		Topic	Duration	Responsible
1.		Welcome/Acknowledgements	10 mins	Chair
2.		Apologies		Chair
3.		Update from the Chair		Chair
4.	10:30am	Late Items for General Business		Chair
5.		Interest Register - Declarations/Conflicts		Chair
6.		Approval of Draft Closed Session Minutes – 30 September 2021		Chair
7.		Action Register		Chair
8.	10:40am	Chief Executive Report on Confidential Issues	20 mins	Shane Ellison, Chief Executive
9.	11:00am	Finance Report	10 mins	Mark Laing, Executive General Manager, Finance
		Items for Approval	•	
10.	11:10am	Quarterly Report to Auckland Council for Quarter ending 30 September 2021	10 mins	Mark Laing, Executive General Manager, Finance
11.	11:20am	Great North Road (Newton) Upgrade	20 mins	Mark Lambert, Executive General Manager, Integrated Networks
12.		Housing Infrastructure Fund (HIF) update (removed from agenda)	0 mins	



Item		Topic	Duration	Responsible
13.	11:40am	Congestion Pricing Implementation	30 mins	Jenny Chetwynd, Executive General Manager, Planning & Investment
	12:10pm	Comfort Break	30 mins	
14.	12:40pm	Auckland Parking Strategy	25 mins	Jenny Chetwynd, Executive General Manager, Planning & Investment
15.	1:05pm	Road Stopping	5 mins	Mark Lambert, Executive General Manager, Integrated Networks
16.	1:10pm	Minor Cycling Improvement programme - Protection of existing cycle facilities	10 mins	Andrew Allen, Executive General Manager, Service Delivery
17.	1:20pm	General Business	5 mins	Chair
18.	1:25pm	Closing Karakia		Chair
		Next Meeting: 9 December 2021		

	Items for Noting (no discussion)	
19.	Safety Business Report	Natasha Whiting, Acting Executive General Manager, Safety

