

Agenda

Auckland Transport Board meeting

(Open session)

Thursday 9 December 2021 | 9:00am – 10:15am MS Teams

https://teams.microsoft.com/l/meetup-join/19%3ameeting_OWY0YTUyZTQtMDYyOC00NmM5LWJiZWEtNzQ1NDg1MGM3Yzl3%40thread.v2/0?context=%7b%22Tid%22%3a%22ce93f895-b64d-4c5d-ade6-d13766ecabdc%22%2c%22Oid%22%3a%2272c7dbb0-86ed-47ca-b296-e380a9d77324%22%7d

Item		Topic	Duration	Responsible			
1.	9:00am	Welcome/Acknowledgements	10 mins	Chair			
2.		Opening Karakia		Chair			
3.		Apologies		Chair			
4.		Update from the Chair		Chair			
5.		Late Items for General Business		Chair			
6.		Interest Register - Declarations/Conflicts		Chair			
7.		Approval of Draft Open Session Minutes – 28 October 2021		Chair			
8.		Action Register		Chair			
9.	9:10am	Chief Executive Business Report	10 mins	Shane Ellison, Chief Executive			
		Items for Approval					
10.	9:20am	Proposed Speed Limits Amendment Bylaw 2022 (No 2) & Statement of Proposal (Tranche2B)	15 mins	Andrew Allen, Executive General Manager, Service Delivery			
Items for Noting							
11.	9:35am	Monthly Indicators Report – September	5 mins	Jenny Chetwynd, Executive General Manager, Planning & Investment			
12.	9:40am	People Highlights – 2021	10 mins	Natasha Whiting, Executive General Manager, Culture & Transformation			
13.	9:50am	Fatal crashes involving people walking and cycling update	10 mins	Andrew Allen, Executive General Manager, Service Delivery			



Item		Topic		Duration	Responsible
14.	10:00am	Safety Dashboard		10 mins	Natasha Whiting, Acting Executive General Manager, Safety
15.	10:10am	General Business		5 mins	Chair
		Next Meeting:	24 February 2022		

