

## Agenda Auckland Transport Board meeting

## (Closed session)

Thursday 9 December 2021 | 10:15am - 3:50pm MS Teams

Item		Topic	Duration	Responsible
1.		Welcome/Acknowledgements	10 mins	Chair
2.		Apologies		Chair
3.		Update from the Chair		Chair
4.	10:15am	Late Items for General Business		Chair
5.	10:15am	Interest Register - Declarations/Conflicts		Chair
6.		Approval of Draft Closed Session Minutes – 28 October 2021		Chair
7.		Action Register		Chair
8.	]	Review of Formal Letters		Chair
9.	10:25am	Chief Executive report on Confidential Matters	30 mins	Shane Ellison, Chief Executive
10.	10:55am	Finance Report	10 mins	Mark Laing, Executive General Manager, Finance
		Items for Approval		
11.	11:05am	Variation of Lease for Plaza Carpark relocation – 20 Viaduct Harbour Ave	10 mins	Mark Lambert, Executive General Manager, Integrated Networks
12.	11:15am	Negotiated Ferry Service Contract	20 mins	Mark Lambert, Executive General Manager, Integrated Networks
	11:35am	Comfort Break	10 mins	
	11:45am	Engagement with Minister of Transport, Michael Wood, Leigh Auton and Tommy Parker (Auckland Light Rail Establishment Unit) - Auckland Light Rail	30 mins	Shane Ellison, Chief Executive



Item		Topic	Duration	Responsible
13.	12:15pm	Wolverton Culverts – Request for Project Change	15 mins	Mark Lambert, Executive General Manager, Integrated Networks
14.	12:30pm	Eastern Busway 4 – Botany Station Update	15 mins	Mark Lambert, Executive General Manager, Integrated Networks
15.	12:45pm	Property Rationalisations – Tranche 23 Eastern Busway	5 mins	Mark Lambert, Executive General Manager, Integrated Networks
16.	12:50pm	Road Stopping	5 mins	Mark Lambert, Executive General Manager, Integrated Networks
	12:55pm	Comfort Break	20mins	
17.	1:15pm	Activities in the Road Corridor Bylaw	10 mins	Jenny Chetwynd, Executive General Manager, Planning & Investment
18.	1:25pm	Renewal of Supporting Growth Alliance Contract	10 mins	Jenny Chetwynd, Executive General Manager, Planning & Investment
19.	1:35pm	Airport to Botany Rapid Transit variation to Supporting Growth Alliance	10 mins	Jenny Chetwynd, Executive General Manager, Planning & Investment
20.	1:45pm	Supporting Growth Alliance North West Detailed Business Case	15 mins	Jenny Chetwynd, Executive General Manager, Planning & Investment
21.	2:00pm	Environment Action Plan	15 mins	Jenny Chetwynd, Executive General Manager, Planning & Investment
	2:15pm	Comfort Break	10 mins	
22.	2:25pm	Housing Infrastructure Fund update	20 mins	Jenny Chetwynd, Executive General Manager, Planning & Investment
23.	2:45pm	Interim speed management plan 2023-26 high level options	15 mins	Andrew Allen, Executive General Manager, Service Delivery
		Items for Noting		
24.	3:00pm	Safety Business Report	15 mins	Natasha Whiting, Acting Executive General Manager, Safety
25.	3:15pm	National Ticketing Solution	30 mins	Shane Ellison, Chief Executive
26.	3:45pm	General Business	5 mins	Chair
27.	3:50pm	Closing Karakia		Chair
		Next Meeting: 24 February 2022		

