

## Agenda

## **The Auckland Transport Board meeting**

(Open session)

Tuesday 28 February 2023 | 9:00 - 1:20pm

Auckland Transport, 20 Viaduct Harbour Avenue, Auckland (Room 1.04)

ltem		Торіс	Duration	Responsible
1.	9:00am	Welcome/Acknowledgements	- 15 mins -	Chair
2.		Opening Karakia		Chair
3.		Apologies		Chair
4.		Update from the Chair		Chair
5.		Late Items for General Business		Chair
6.		Interest Register - Declarations/Conflicts		Chair
7.		Approval of Draft Open Session Minutes – 1 December 2022		Chair
8.		Action Register		Chair
		Statements from Members of the Public		
9.	9:15am	Safety Concerns of Street Crossing in Hibiscus and Bays	5 mins	Lorraine Sampson, Silverdale Residents Group
10.	9:20am	Student Petition for Pedestrian Safety on Meola Road	5 mins	Radha Patel and Carol Gunn, Western Springs College
11.	9:25am	Support for the Pt Chevalier Cycleway	5 mins	Matt Fordham
12.	9:30am	Request for sealing of Cames Road	5 mins	Dr Nima Maleki
13.	9:35am	Statements from Members of the Public - Discussion	10 mins	Chair
		Standing items		
14.	9:45am	Chief Executive Open Business Report	20 mins	Mark Lambert, Interim Chief Executive



ltem		Торіс	Duration	Responsible
15.	10:05am	Business Report – Monthly Transport Indicators	10 mins	Jenny Chetwynd, Executive General Manager, Planning and Investment
16.	10:15am	Introduction to Sam Hoyle, new Assistant Commissioner of Tāmaki Makaurau	25 mins	Stacey Van Der Putten, Executive General Manager, Safety
	10:40am	Comfort Break	15 mins	
		Items for Approval		
17.	10:55am	Inner West Cycling Projects	20 mins	Murray Burt, Executive General Manager, Integrated Networks
18.	11:15am	Embodied Greenhouse Gas Emissions Target	15 mins	Murray Burt, Executive General Manager, Integrated Networks
19.	11:30am	Road Stopping - Pakuranga Road	10 mins	Murray Burt, Executive General Manager, Integrated Networks
20.	11:40am	Safety Committee Charter Amendments	5 mins	Andrew Downie, Governance Lead
		Items for Noting		
21.	11:45am	Safety Business Report	15 mins	Stacey Van Der Putten, Executive General Manager, Safety
22.	12:00pm	General Business	5 mins	Chair
	12:05pm	Lunch break	55 mins	
23.	1:00pm	Statement from the Mayor	20 mins	Mayor Wayne Brown
		Next Meeting: Thursday 28 March 2023		

ltem	Items attached for noting (no discussion)	Responsible

