

Agenda

The Auckland Transport Board meeting

(Open session)

Tuesday 28 March 2023 | 9:00am - 12:00pm

Auckland Transport, 20 Viaduct Harbour Avenue, Auckland (Room 1.04)

Item		Topic	Duration	Responsible
1.		Welcome/Acknowledgements	- 15 mins	Chair
2.		Opening Karakia		Chair
3.		Apologies		Chair
4.	9:00am	Update from the Chair		Chair
5.		Late Items for General Business		Chair
6.		Interest Register - Declarations/Conflicts		Chair
7.		Approval of Draft Open Session Minutes – 28 February 2023		Chair
8.		Action Register		Chair
		Statements from Members of the Public		
9.	9:15am	Hibiscus and Bays Local Board Support for Whangaparaoa bus interchange	10 mins	Chair
10.	9:25am	Murrays Bay Rate Payers Association and Sailing Club Safe crossing on Beach Road	10 mins	Chair
		Standing items		
11.	9:35am	Chief Executive Open Business Report	20 mins	Mark Lambert, Interim Chief Executive
12.	9:55am	Business Report – Monthly Transport Indicators	10 mins	Jenny Chetwynd, EGM Planning and Investment
13.	10:05am	Unlocking Transport Funding and Revenue	20 mins	Jenny Chetwynd, EGM Planning and Investment, Infrastructure Commission



Item		Topic	Duration	Responsible
	10:25am	Comfort Break	10 mins	
		Items for Approval		
14.	10:35am	Regional Public Transport Plan - strategic direction	15 mins	Jenny Chetwynd, EGM Planning and Investment
15.	10:50am	Supporting Growth Alliance Warkworth Strategic Transport Network and next steps	15 mins	Jenny Chetwynd, EGM Planning and Investment
		Items for Noting		
16.	11:05am	Council submissions – input and AT perspective	10 mins	Jenny Chetwynd, EGM Planning and Investment
17.	11:15am	Waitematā Harbour Connections	15 mins	Jenny Chetwynd, EGM Planning and Investment
18.	11:30am	Safety Business Report	15 mins	Stacey van der Putten, EGM Safety
19.	11:45am	Harbourmaster Update	10 mins	Andrew Allen, EGM Service Delivery
		Next Meeting: Tuesday 30 May 2023		

Item	Items attached for noting (no discussion)	Responsible

