

## **Agenda**

## The Auckland Transport Board meeting

(Open session)

Tuesday 30 May 2023 | 11:00am - 2:00pm

Auckland Transport, 20 Viaduct Harbour Avenue, Auckland (Room 1.04)

Item		Topic	Duration	Responsible
1.	- 11:00am	Welcome/Acknowledgements	15 mins	Chair
2.		Opening Karakia		Chair
3.		Apologies		Chair
4.		Update from the Chair		Chair
5.		Late Items for General Business		Chair
6.		Interest Register - Declarations/Conflicts		Chair
7.	]	Approval of Draft Open Session Minutes – 28 March 2023		Chair
8.		Action Register		Chair
		Statements from Members of the Public		
9.	11:15am	Boopsie Maran – Great North Road / Inner West Network	5 mins	Chair
10.	11:20am	Bruce Wallace – SGA Takanini – Rail Crossing	5 mins	Chair
11.	11:25am	Fiain D'Leafy – Bike Auckland	5 mins	Chair
		Standing items		
12.	11:30am	Chief Executive Open Business Report	20 mins	Dean Kimpton, Chief Executive
13.	11:50am	Business Report – Monthly Transport Indicators	10 mins	Jenny Chetwynd, EGM Planning and Investment
		Items for Approval		
14.	12:00pm	Supporting Growth Alliance Takanini Crossings Strategic Transport Network and next steps	15 mins	Jenny Chetwynd, EGM Planning and Investment



Item		Topic	Duration	Responsible
15.	12:15pm	Parking Strategy – Final Endorsement/Approval	20 mins	Jenny Chetwynd, EGM Planning and Investment
16.	12:35pm	TERP Implementation – Methodology for the Implementation Plan	20 mins	Jenny Chetwynd, EGM Planning and Investment
	12:55pm	Lunch Break	30 mins	
17.	1:25pm	AT Funding and Financing Advocacy Plan	10 mins	Jenny Chetwynd, EGM Planning and Investment
18.	1:35pm	Tier 1 Policies 1. Code of Conduct Policy 2. Health, Safety and Wellbeing Policy	10 mins	Rodger Murphy, EGM Risk and Assurance
		Items for Noting		
19.	1:45pm	Waitematā Harbour Connections	5 mins	Jenny Chetwynd, EGM Planning and Investment
20.	1:50pm	Safety Business Report	5 mins	Stacey van der Putten, EGM Safety
		Next Meeting: 27 June 2023		

ı	tem	Items attached for noting (no discussion)	Responsible	

