

Agenda

Auckland Transport Board meeting

(Open session)

Tuesday 29 August 2023 | 10:00am - 1:50pm

Auckland Transport, 20 Viaduct Harbour Avenue, Auckland (Room 1.04)

Item		Topic	Duration	Responsible
1.	- - 10:00am	Welcome/Acknowledgements		Chair
2.		Opening Karakia		Chair
3.		Apologies		Chair
4.		Update from the Chair	15 mins	Chair
5.		Late Items for General Business	To mins	Chair
6.		Interest Register - Declarations/Conflicts		Chair
7.		Approval of Draft Open Session Minutes – 27 June 2023		Chair
8.		Action Register		Chair
		Statements from Members of the Public		
9.	10:15am	Warkworth Business Improvement District - learnings brief	5 mins	David Stott and Roger Williams
10.	10:20am	Landowners & Contractors Association	5 mins	Brian Mason
11.	10:25am	Hauraki Express Limited	5 mins	Peter Bourke, Stuart Thomas & George Bourke
12.	10:30am	Extinction Rebellion	5 mins	Mairi Jay
13.	10:35am	Board Discussion on Public Statements	15 mins	Chair
		Standing items		
14.	10:50am	Chief Executive Open Business Report	20 mins	Dean Kimpton, Chief Executive
		Items for Approval		





Agenda

Item		Topic	Duration	Responsible
15.	11:10am	2023 Supplier Code of Conduct	15 mins	Mark Laing, EGM Finance
16.	11:25am	Funding Improvement Advocacy Plan and Reform	15 mins	Jenny Chetwynd, EGM Planning and Investment
17.	11:40am	Tier 1 Policies 1. Procurement 2. Privacy 3. COVID-19 Recovery	10 mins	Rodger Murphy, EGM Risk & Assurance
18.	11:50am	Auckland Transport Purpose and Strategy	20 mins	Dan Lambert, EGM, Stakeholder, Communities & Communications
	12:10pm	Lunch break	30 mins	
19.	12:40pm	Auckland Rapid Transit Plan	15 mins	Jenny Chetwynd, EGM Planning & Investment
		Items for Noting		
20.	12:55pm	Strategic Risks from Mega Rapid Transit Network Projects	15 mins	Jenny Chetwynd, EGM Planning & Investment
21.	1:10pm	Planning for Investment in Auckland's Transport System 2024-2034	15 mins	Jenny Chetwynd, EGM Planning & Investment
22.	1:25pm	Safety Business Report	10 mins	Stacey van der Putten, EGM Safety
23.	1:35pm	Temporary Traffic Management Transformation	10 mins	Andrew Allen, EGM Service Delivery
24.	1:45pm	General Business	5 mins	Chair
		Next Meeting: 26 September 2023		

