

## Agenda

## **Auckland Transport Board meeting**

(Closed session)

Tuesday 29 August 2023 | 2:00pm - 5:10pm

Auckland Transport, 20 Viaduct Harbour Avenue (Room 1.04), Auckland | MS Teams

		:	Duration	Responsible
1.	2:00pm	Welcome/Acknowledgements		Chair
2.		Apologies		Chair
3.		Update from the Chair		Chair
4.		Interest Register - Declarations/Conflicts	15 mins	Chair
5.		Approval of Draft Closed Session Minutes – 27 June 2023		Chair
6.		Action Register		Chair
7.		Review of formal letters		Chair
8.		Late Items for General Business		Chair
		Standing Items		
9.	2:15pm	Chief Executive report on Confidential Matters (for approval)	20 mins	Dean Kimpton, Chief Executive
10.	2:35pm	Finance Report	10 mins	Mark Laing, EGM Finance
		Items for Approval		
11.	2:45pm	Quarterly Report (Q4) to AC for year ending 30 June 2023	10 mins	Mark Laing, EGM Finance
12.	2:55pm	Adoption of the 2022/23 Annual Report	10 mins	Mark Laing, EGM Finance
13.	3:05pm	Capital Programme Delivery and Risks	15 mins	Mark Laing, EGM Finance Mark Lambert, EGM Integrated Networks
14.	3:20pm	Road Stopping Delegation to AC – 10 Wairangi Road	5 mins	Mark Lambert, EGM Integrated Networks



		:	Duration	Responsible
15.	3:25pm	Group Shared Services Human Resources Recommendation	20 mins	Karen Duffy, EGM People and Performance
	3:45pm	Comfort Break	10 mins	
16.	3:55pm	Supporting Growth Alliance Pukekohe Strategic Transport Network and next steps	20 mins	Jenny Chetwynd, EGM Planning & Investment
17.	4:15pm	Supporting Growth Alliance: South Frequent Transit Network and Key Connections	20 mins	Jenny Chetwynd, EGM Planning and Investment
		Items for Noting	-	
18.	4:35pm	Confidential Chief Executive update on Organisation Design work	30 mins	Dean Kimpton, CEO
19.	5:05pm	General Business	5 mins	Chair
20.	5:10pm	Closing Karakia	1 min	Chair
		Next Meeting: Tuesday 26 September 2023	-	

