

Auckland Transport Board meeting Closed session agenda

Tuesday 31 October 2023 | 1.00pm – 2.40pm Auckland Transport, 20 Viaduct Harbour Avenue (Room 1.04), Auckland | MS Teams

	mo rounio
Board:	Wayne Donnelly (Acting Chair), Mark Darrow (Deputy Chair), Raveen Jaduram, Kylie Clegg, Councillor Andrew Baker, Councillor Chris Darby, Nicole Rosie
Executive Leadership:	Dean Kimpton (CE), Mark Lambert (EGM Integrated Networks), Mark Laing (EGM Finance), Andrew Downie (Governance Lead)
Management Attendees:	Jane Small (GM Strategic Programmes and Property), Anna Jennings (Programme Director), Tracey Berkahn (Group Manager Service and Performance)
Guests:	Mark Fraser, Ritashna Maharaj-Chand from Kainga Ora
Apology:	Henare Clark

Item	Topic	Responsible	Time and Duration
1.	Welcome/Acknowledgements	Chair	
2.	Apologies	Chair	
3.	Update from the Chair	Chair	
4.	Late Items for General Business	Chair	1.00pm
5.	Board Tenure and Committee Membership	Chair	(15 mins)
6.	Governance Forward Programme & Meeting Date Schedule	Chair	
7.	Interest Register - Declarations/Conflicts	Chair	
8.	Review of Formal Letters	Chair	

Item	Topic	Responsible	Time and Duration
9.	Approval of Draft Closed Session Minutes – 26 September 2023	Chair	
9.1	Approval of Draft Special Board meeting Minutes – 13 September 2023	Chair	
10.	Action Register	Chair	
	Standing items		
11.	Chief Executive Report on confidential matters	Dean Kimpton	1.15pm (20 mins)
12.	Financial Results	Mark Laing	1.35pm (20 mins)
	Items for Approval		
13.	Property Rationalisation – Tranche 17 & 18 Carpark Properties	Mark Lambert	1.55pm (20 mins)
	Items for Noting		
14.	Working better together, presented by Kāinga Ora	Mark Lambert	2.15pm (20 mins)
15.	General Business	Chair	2.35pm (5 mins)
16.	Closing Karakia	Chair	2.40pm
	Next Meeting: Tuesday, 28 November 2023		

