

Agenda

Auckland Transport Board meeting Closed session

Tuesday 28 November 2023 | 1.50pm - 3.55pm

Auckland Transport, 20 Viaduct Harbour Avenue, Auckland (Room 1.04)

	1.04)				
Board:	Mark Darrow (Acting Chair), Wayne Donnelly (Deputy Chair), Raveen Jaduram, Henare Clark, Kylie Clegg, Councillor Andrew Baker, Councillor Chris Darby, Nicole Rosie				
Executive Leadership:	Dean Kimpton (CE), Jenny Chetwynd (EGM Planning & Investment), Mark Lambert (EGM Integrated Networks), Vanessa Ellis (EGM Customer Experience), Andrew Allen (EGM Service Delivery), Stacey van der Putten (EGM Public Transport Services), Rodger Jones (EGM Business Technology), Mark Laing (EGM Finance), Andrew Downie (Governance Lead)				
Management Attendees:	Justin Blackstone (Head of BT Security), Marlene Kotze (NTS & Open Loop Director). Daniel Newcombe (ALR, AWHC & NW Project Development Director), Jane Small (GM Strategic Programmes & Property), Anna Jennings (Programme Director), Ben King (Head of Corporate Finance), Hannah Earles (Legal Counsel – Commercial), Hamish Bunn (GM Investment, Planning & Policy), Tony Parish (Investment Management Lead), Eric Van Essen (Programme Director), Ping Sim (Transport Safety Technical Lead).				
Apologies:	None noted				

Item	Topic	Responsible	Time and Duration	
Opening				
1.	Welcome/Acknowledgements	Chair		

Item	Торіс	Responsible	Time and Duration
2.	Apologies	Chair	
3.	Update from the Chair	Chair	
4.	Late Items for General Business	Chair	1 E0nm
5.	Governance Forward Programme FY24 & FY25 meeting date schedule	Chair	1.50pm (10 mins)
6.	Interest Register - Declarations/Conflicts	Chair	
7.	Review of Formal Letters	Chair	
8.	Approval of Draft Closed Session Minutes – 31 October 2023	Chair	
9.	Action Register	Chair	
	Standing items		
10.	CE Report on Confidential Matters	Dean Kimpton	2.00pm (20 mins)
11.	Finance Report	Mark Laing	2.20pm (10 mins)
	Items for Approval		
12.	Cyber Security Strategy and Update	Roger Jones	2.30pm (10 mins)
13.	Early Integration on Auckland's National Ticketing Solution	Roger Jones	2.40pm (10 mins)
14.	Waitematā Harbour Connections Indicative Business Case	Mark Lambert	2.50pm (10 mins)
15.	Kāinga Ora LSP Programme Delivery Agreement	Mark Lambert	3.00pm (10 mins)
	Comfort Break		3.10pm (10 mins)
16.	Devonport Wharf - Deeds of Lease Office Tenancies	Mark Lambert	3.20pm (10 mins)
	Items for Noting		
17.	Katoa, Ka Ora - draft Auckland Speed Management Plan 2024 – 2027	Stacey van der Putten	3.30pm (20 mins)





Agenda

Item	Topic	Responsible	Time and Duration
		Andrew Allen	
	General		
18.	General Business	Chair	3.50pm (5 mins)
19.	Closing Karakia	Chair	3.55pm
	Next Meeting: Tuesday, 27 February 2024		

