

## **Agenda**

## Auckland Transport Board meeting Closed session

Tuesday 27 February 2024 | 1.45pm – 4.00pm Auckland Transport, 20 Viaduct Harbour Avenue, Auckland (Room 1.04)

Auckland Transport, 20 Viaduct Harbour Avenue, Auckland (Room 1.04)				
Board:	Richard Leggat (Chair), Mark Darrow (Deputy Chair), Raveen Jaduram, Henare Clark, Councillor Andrew Baker, Councillor Chris Darby, Nicole Rosie			
Executive Leadership:	Dean Kimpton (CE), Rodger Murphy (Acting Chief Financial Officer), Murray Burt (Director Infrastructure & Place), Karen Duffy (Director People & Performance)			
Management Attendees:	Roger Jones (Chief Technology Officer), David Bardsley (Group Finance Manager), Sam Ho (Finance Reporting Manager), Thembi Nyathi (Internal Audit Manager), Justin Blackstone (Head of Technology Security), Marlene Kotze (Director of Ticketing), Nicki Lucas (Head of Funding & Analysis), Daniel Newcombe (ALR, AWHC & NW Project Development Director), Christian Messelyn (GM PT Infrastructure Development), Jane Small (GM Strategic Development Prog & Prop), Andrew Downie (Head of Governance), Liza Hayes (Board Secretary), Cristina Victor (Board Secretary)			
Apologies	Mark Laing (Chief Financial Officer)			

Item	Topic	Responsible	Time and Duration		
Opening					
1.	Welcome/Acknowledgements	Chair			
2.	Apologies	Chair			
3.	Update from the Chair	Chair			
4.	Late Items for General Business	Chair	1.45pm		

Item	Topic	Responsible	Time and Duration
5.	Governance Forward Programme   FY24 & FY25 meeting date schedule	Chair	(10 mins)
6.	Interest Register - Declarations/Conflicts	Chair	
7.	Review of Formal Letters	Chair	
8.	Approval of Draft Closed Session Minutes – 28 November 2023	Chair	
9.	Action Register	Chair	
	Standing items		
10.	CE Report on Confidential Matters	Dean Kimpton	<b>1.55pm</b> (15 mins)
11.	Finance Report	Rodger Murphy	<b>2.10pm</b> (5 mins)
	Items for Approval		
12.	Quarterly Report (Q2) to AC for six months ending 31 December 2023	Rodger Murphy	<b>2.15pm</b> (15 mins)
13.	Internal Audit Charter & Internal Audit Plan	Rodger Murphy	<b>2.30pm</b> (10 mins)
14.	Cyber Security Strategy and Update	Roger Jones	<b>2.40pm</b> (10 mins)
15.	Waitematā Harbour Connections lower cost alternatives	Murray Burt	<b>2.50pm</b> (15 mins)
16.	Papakura Park and Ride Lease	Murray Burt	<b>3.05pm</b> (5 mins)
17.	Deeds of Lease – Britomart, Devonport Wharf and Manukau Bus Station	Murray Burt	<b>3.10pm</b> (5 mins)
18.	People & Performance Strategy	Karen Duffy	<b>3.15pm</b> (15 mins)
	Items for Noting		
19.	Update on Early Integration b <b>y</b> Auckland to the National Ticketing Solution (NTS)	Roger Jones	<b>3.30pm</b> (10 mins)
20.	Implications of removal of Regional Fuel Tax	Rodger Murphy	<b>3.40pm</b> (15 mins)





## **Agenda**

Item	Topic	Responsible	Time and Duration		
	General				
21.	General Business	Chair	<b>3.55pm</b> (5 mins)		
22.	Closing Karakia	Chair	4.00pm		
Next Meeting: Tuesday, 26 March 2024					

