

Agenda

Auckland Transport Board meeting

(Closed session)

Tuesday 26 September 2023 | 2:15pm – 4:20pm Auckland Transport, 20 Viaduct Harbour Avenue (Room 1.04), Auckland | MS Teams

Board: Wayne Donnelly, Chair Mark Darrow, Deputy Chair Kylie Clegg, Director Nicole Rosie, Director Raveen Jaduram, Director Henare Clarke, Director Councillor Andrew Baker, Director Councillor Chris Darby, Director

Attendees: Dean Kimpton, Chief Executive Mark Lambert, EGM Integrated Networks Mark Laing, EGM Finance Stacey van der Putten, EGM Safety | Public Transport Andrew Allen, EGM Service Delivery Andrew Downie, Governance Lead Eric Van Essen, Programme Director Jane Small, GM Strategic Programmes & Property David BardsleyAC Presenter: Tamsyn Matchett

Apologies: Rodger Murphy Mark Laing

ltem		Торіс	Duration	Responsible
1.	2:15pm	Welcome/Acknowledgements		Chair
2.		Apologies		Chair
3.		Update from the Chair		Chair
4.		Interest Register - Declarations/Conflicts	15 mins	Chair
5.		Approval of Draft Closed Session Minutes – 29 August 2023		Chair
6.		Action Register		Chair
7.		Review of formal letters		Chair
8.		Late Items for General Business		Chair



ltem		Торіс	Duration	Responsible
		Standing Items		
9.	2:30pm	Chief Executive report on confidential matters	10 mins	Dean Kimpton, Chief Executive
10.	2:40pm	Financial Results for the Two Months Ended 31 August 2023	10 mins	Mark Laing, EGM Finance
11.	2.50pm	Update on the Long Term Plan process	15 mins	Mark Laing, EGM Finance AC Presenter: Tamsyn Matchett
		Items for Approval		
12.	3:05pm	Downtown Car Park Redevelopment – Strategic Transport Outcomes	15 mins	Mark Lambert, EGM Integrated Networks
13.	3.20am	Customer-centred branding approach to Auckland's National Ticketing Solution	20 mins	Vanessa Ellis, EGM Customer Experience
		Items for Noting		
14.	3.40pm	Crash Analysis System transport safety dashboards	15 mins	Stacey van der Putten, EGM Safety
	3.55pm	Comfort Break	10 mins	-
15.	4.05pm	Confidential Chief Executive recommendation on organisational design work	30 mins	Dean Kimpton, Chief Executive
16.	4.35pm	General Business	5 mins	Chair
17.	4.40pm	Closing Karakia	1 min	Chair
		Next Meeting: Tuesday 31 October 2023		

